IT Control

Gyakran Ismételt Kérdések

Az IT outsourcing bizonyos tevékenységek külső erőforrások felhasználásával történő elvégzését jelenti. Ez tehát egy másik cég alvállalkozói tevékenysége.

Az IT Control nem csupán informatikai eszközök viszonteladója, professzionális szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítik a vállalkozás gördülékeny működését. Segítünk a cégeknek abban is, hogy olyan korszerű és praktikus megoldásokat valósítsanak meg, amelye.

Mindenhol megtérül, ahol IT nélkül nem lehetséges. Az IT Control pontosan a megrendelő igényei szerint tervezi meg a megoldásokat, ezért nem mindegy, hogy 3 vagy 150 számítógéppel rendelkezik a cég.

Átfogó informatikai szolgáltatásokat kínálunk, amelyek nemcsak tanácsadást, megoldástervezést és -bevezetést foglalnak magukban, hanem olyan új technológiák rendszeres gondozását, monitorozását, karbantartását és bevezetését is, amelyek segítenek a vállalatok működésének racionalizálásában és versenyelőny megszerzésében.

A hatékonyság és a haszon mindig a hosszú távú együttműködésben tükröződik. Ezért már az elején megegyezünk az együttműködés formájában és terjedelmében. Ügyfeleink rendelkezésére állunk minden nap telefonon, e-mailben és személyesen.

Az IT Control nemcsak Kelet-Szlovákiában működik, hanem mindenhol, ahol erős és megbízható partnerre van szükség. Munkánkat elsősorban távolról végezzük, ami biztosítja, hogy az ügyfélnek ne kelljen feleslegesen várakoznia az utazásra, vagy más módon korlátoznia magát

Az IT Control szolgáltatásokat nem csak a kelet-szlovákiai ügyfelek veszik igénybe

Blog Images

Informatikai szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk vállalkozása sikeréhez